spørger 
Ellen Trane Nørby

Sundheds- og Ældreudvalget spørger sundhedsministeren, Ellen Trane Nørby, om ministeren vil oversende en detaljeret oversigt over processen for udarbejdelse af notatet om drengeomskæring

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 9, Spørgsmål 23
Ministeren bedes i forlængelse af svar på spm. 22, oversende en detaljeret oversigt over processen for udarbejdelse af notatet om drengeomskæring, herunder med angivelse af følgende:

om de tidligere oplyste drøftelser er afsluttede eller hvornår de forventes afsluttet, samt hvem der har været afholdt eller planlægges afholdt drøftelser med, hvornår udkast til notat forventes at blive sendt i offentlig høring, og hvornår Styrelsen for Patientsikkerhed mere præcist end ”i løbet af foråret 2019” forventes at have færdiggjort notatet om drengeomskæring.

Ministeren bedes endvidere - eventuelt i fortrolig form - oversende det nuværende udkast til notat om drengeomskæring til udvalget.

0:000:00