Signe Munk
 svarer 
Dan Jørgensen

Signe Munk (SF) spørger klima-, energi- og forsyningsministeren, Dan Jørgensen, om fremdriften i forhold til forslag til en konkret model for vandselskaber til henholdsvis implementering af fleksible rammer og dækning af finansieringsomkostninger (WACC)

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 50, Spørgsmål 3
Vil ministeren redegøre for fremdriften i forhold til forslag til en konkret model for vandselskaber til henholdsvis implementering af fleksible rammer og dækning af finansieringsomkostninger (WACC) i henhold til politisk aftale om justeret økonomisk regulering af vandsektoren?

Svar fra tirsdag den 3. december 2019
Energistyrelsen og Forsyningssekretariatet vil frem til primo 2021 færdiggøre de analyser og udvikle de modeller og løsninger, der skal være grundlag for udformning af regler om fleksible indtægtsrammer og dækning af finansieringsomkostninger.

Vi arbejder sideløbende med lovforslaget, som dog først kan færdiggøres, når analysearbejdet er afsluttet.

Jeg henviser i øvrigt til svar på spørgsmål 4 og 5.
0:000:00