svarer 
Magnus Heunicke

Sundheds- og Ældreudvalget spørger sundheds- og ældreministeren, Magnus Heunicke, om kommentar til henvendelsen af 8/4-20 fra Tandlægeforeningen

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 129, Spørgsmål 1
Vil ministeren kommentere henvendelsen af 8. april 2020 fra Tandlægeforeningen, jf. L 129 - bilag 2.

Svar fra tirsdag den 5. maj 2020
”Vil ministeren kommentere henvendelsen af 8. april 2020 fra Tandlægeforeningen, jf. L 129 - bilag 2.” Svar:

Statsministeren har den 15. april 2020 over for Folketingets formand meddelt, at regeringen – i lyset af den alvorlige situation, som Danmark befinder sig i som følge af COVID-19 – har foretaget en prioritering af hvilke lov- og beslutningsforslag, regeringen ønsker prioriteret i Folketinget i de kommende måneder.

Regeringen har således valgt at udskyde 39 lovforslag til næste folketingsår – det gælder blandt andet dette lovforslag.

Af denne grund vil jeg ikke på nuværende tidspunkt gå ind i en nærmere drøftelse af lovforslaget eller kommentere på henvendelser herom.

Jeg vil dog understrege, at jeg selvsagt gerne svarer på spørgsmål, også ovenstående, som stilles på ny, ved genfremsættelse af lovforslaget.
0:000:00