Dennis Flydtkjær
 svarer 
Morten Bødskov

Dennis Flydtkjær (DF) spørger skatteministeren, Morten Bødskov, om aftalepartierne er mødtes for at diskutere og eventuelt beslutte, om loftet skal hæves

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 165, Spørgsmål 1
I Erhvervs- og vækstaftalen fra 2017 står der ”Aftaleparterne beslutter hvert år, første gang i 2019, om der er grundlag for at gå videre med at forhøje loftet for aktiesparekontoen.” Er ministeren bekendt med, om aftalepartierne er mødtes for at diskutere og eventuelt beslutte, om loftet skal hæves?

Svar fra mandag den 27. april 2020
Aftalen om erhvervs- og iværksætterinitiativer af 12. november 2017 blev indgået mellem den daværende regering (Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti), Dansk Folkeparti og Radikale Venstre. Det fremgår af aftalen, at aftaleparterne hvert år, første gang i 2019, beslutter, om der er grundlag for at gå videre med at forhøje loftet for aktiesparekontoen.

Jeg er ikke bekendt med, om aftalepartierne er mødtes for at diskutere og eventuelt beslutte, om loftet på aktiesparekontoen skal hæves.

0:000:00