Carl Valentin
 svarer 
Morten Bødskov

Carl Valentin (SF) spørger skatteministeren, Morten Bødskov, om at stille ændringsforslag om deling af lovforslaget

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 165, Spørgsmål 4
Vil ministeren stille ændringsforslag om deling af lovforslaget, så den del, der handler om aktiesparekontoen, udskilles til et selvstændigt lovforslag? Hvis ministeren ikke ønsker at stille et sådant ændringsforslag, bedes ministeren yde teknisk bistand til et ændringsforslag herom.

Svar fra søndag den 10. maj 2020
Jeg vil gerne imødekomme ønsket om en opdeling af lovforslaget i to separate dele, hvor den ene del vil indeholde de elementer af forslaget, som vedrører forhøjelse af loftet for indskud på aktiesparekontoen, mens den anden del vil bestå af de elementer, som vedrører genindførelse af skattefriheden ved investering i danske obligationsbaserede investeringsinstitutter med minimumsbeskatning m Jeg agter derfor at stille et ændringsforslag med dette indhold til anden behandlingen af lovforslaget.

0:000:00