Pernille Vermund
 svarer 
Mattias Tesfaye

Pernille Vermund (NB) spørger udlændinge- og integrationsministeren, Mattias Tesfaye, hvor mange, der har fået opholdstilladelse som flygtning eller familiesammenført i Danmark, ville med ordningen have adgang til opholdstilladelse efter den nye ordning, hvis deres opholdstilladelse blev nægtet forlænget eller frataget i dag

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 187, Spørgsmål 12
Hvor mange, der har fået opholdstilladelse som flygtning eller familiesammenført i Danmark, ville med ordningen have adgang til opholdstilladelse efter den nye ordning, hvis deres opholdstilladelse blev nægtet forlænget eller frataget i dag?

Svar fra tirsdag den 2. juni 2020
Det er desværre ikke muligt at foretage en sådan opgørelse allerede af den grund, at de relevante oplysninger først er tilgængelige med en vis forsinkelse.

Som jeg oplyste under 1. behandlingen af lovforslaget, har vi trukket nogle tal, som viser, at 3 ud af de 484 af de 18-64-årige flygtninge, om hvem Udlændingestyrelsen i perioden 2016-2018 har truffet en afgørelse om inddragelse eller nægtelse af forlængelse af en opholdstilladelse, der er meddelt efter udlændingelovens § 7, stk. 2 eller stk. 3, og hvor der i begrundelsen for afgørelsen om inddragelse/nægtelse af forlængelse er henvist til ændringer i grundlagt for den oprindelige opholdstilladelse, havde haft en ordinær fuldtidsbeskæftigelse hos den samme arbejdsgiver i 2 år forud for afgørelsen.

2. juni 2020 Udlændinge- og Integrationsministeriet Akt-id 6198 4000 [email protected] www.uim.dk 36977191 2020 - 8520 1268833 Mattias Tesfaye / Jonas From Soelberg Side 1/
0:000:00