Marcus Knuth
 svarer 
Mattias Tesfaye

Marcus Knuth (K) spørger udlændinge- og integrationsministeren, Mattias Tesfaye, om ministeren er bekymret for det signal, der sendes til mulige migranter, hvis man lemper adgangen til at få ophold i Danmark på langt sigt

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 187, Spørgsmål 17
Er ministeren bekymret for det signal, der sendes til mulige migranter, hvis man lemper adgangen til at få ophold i Danmark på langt sigt?

Svar fra fredag den 29. maj 2020
Det signal lovforslaget sender er, at danske virksomheder skal have mulighed for at fastholde værdsatte medarbejdere, som der er investeret tid og ressourcer i at oplære. Det signal bekymrer mig ikke.

Med forslaget ændres der således ikke på reglerne for inddragelse af opholdstilladelse til flygtninge. Og der er i øvrigt heller ikke noget nyt i, at udlændinge, der får inddraget deres opholdstilladelse, har mulighed for at blive i Danmark, hvis de har et arbejde, der er omfattet af en af erhvervsordningerne.

Der henvises i øvrigt til besvarelsen af spørgsmål nr. 2 til lovforslaget. 29. maj 2020 Udlændinge- og Integrationsministeriet Akt-id 6198 4000 [email protected] www.uim.dk 36977191 2020 - 8624 1270271 Mattias Tesfaye / Jonas From Soelberg Side 1/
0:000:00