Rasmus Jarlov
 svarer 
Morten Bødskov

Rasmus Jarlov (K) spørger skatteministeren, Morten Bødskov, hvorledes der er taget højde for de indvendinger, som fremgår af høringssvarene

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 28, Spørgsmål 3
Vil ministeren redegøre uddybende for, hvorledes der er taget højde for de indvendinger, som fremgår af høringssvarene, jf. bilag 2?

Svar fra fredag den 6. november 2020
På baggrund af de indkommende høringssvar blev den del af lovforslaget, som omhandler transfer pricing-dokumentation, justeret, idet fristen for indgivelse af transfer pricingdokumentationen blev ændret fra et krav om indgivelse samtidig med oplysningsskemaet til et krav om, at transfer pricing-dokumentationen skal indgives senest 60 dage efter fristen for indgivelse af oplysningsskemaet. Endvidere blev det i lovbemærkningerne tydeliggjort, at Skatteforvaltningen er forpligtet til at indhente og inddrage alle relevante oplysninger i en transfer pricing sag, inden der træffes afgørelse.

Høringssvarene vedrørende lovforslagets øvrige elementer – fast driftssted, endelige underskud og opbevaringsperiode m – gav ikke grundlag for at foretage indholdsmæssige justeringer af lovforslaget.

0:000:00