Jens Henrik Thulesen Dahl
 svarer 
Astrid Krag

Jens Henrik Thulesen Dahl (DF) spørger social- og indenrigsministeren, Astrid Krag, om den politiske aftale om socialt frikort i socialreserven har den klare hensigt, at ordningen med socialt frikort skal permanentgøres i forbindelse med forhandlingerne i 2022

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 91, Spørgsmål 3
Vil ministeren bekræfte, at den politiske aftale om socialt frikort i socialreserven har den klare hensigt, at ordningen med socialt frikort skal permanentgøres i forbindelse med forhandlingerne i 2022?

Svar fra tirsdag den 8. december 2020
”Vil ministeren bekræfte, at den politiske aftale om socialt frikort i socialreserven har den klare hensigt, at ordningen med socialt frikort skal permanentgøres i forbindelse med forhandlingerne i 2022?” Svar:

Jeg kan bekræfte, at det med aftalen om udmøntningen af reserven til foranstaltninger på social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet for 2021-2024 er den klare hensigt, at vi forlænger den nuværende forsøgsperiode med henblik på, at vi derefter kan finde en løsning, så ordningen med et socialt frikort kan gøres permanent. Det kræver selvfølgelig, at vi ifm. forhandlingerne om ordningens fremtid i foråret 2022 kan finde finansiering af en permanent ordning og blive enige om eventuelle justeringer i ordningen.
0:000:00