Jens Henrik Thulesen Dahl
 svarer 
Astrid Krag

Jens Henrik Thulesen Dahl (DF) spørger social- og indenrigsministeren, Astrid Krag, om ministeren vil komme med et ændringsforslag om, at fjerne revisitationsbestemmelserne i loven

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 91, Spørgsmål 4
Vil ministeren komme med et ændringsforslag om, at fjerne revisitationsbestemmelserne i loven, og hvis ikke vil ministeren så redegøre for, hvorledes bestemmelserne kan forenkles her og nu?

Svar fra tirsdag den 8. december 2020
”Vil ministeren komme med et ændringsforslag om, at fjerne revisitationsbestemmelserne i loven, og hvis ikke vil ministeren så redegøre for, hvorledes bestemmelserne kan forenkles her og nu?” Svar:

Som det fremgik af høringsnotatet, har Social- og Indenrigsministeriet undersøgt muligheden for at fjerne kravet om, at borgere, der i dag har et socialt frikort, skal visiteres på ny i forbindelse med en forlængelse af forsøgsperioden. Der vil i forlængelse heraf blive oversendt et ændringsforslag til behandling i Folketingets Social- og Indenrigsudvalg, hvormed kravet om revisitation foreslås fjernet.
0:000:00