Jens Henrik Thulesen Dahl
 svarer 
Astrid Krag

Jens Henrik Thulesen Dahl (DF) spørger social- og indenrigsministeren, Astrid Krag, at der forud for forhandlingerne i 2022 vil blive udarbejdet et grundlag for at drøfte og beslutte forhold i ordningen omkring beløbsstørrelse, administration, IT-understøttelse og muligheden for ansættelse ved privatpersoner

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 91, Spørgsmål 5
Vil ministeren bekræfte, at der forud for forhandlingerne i 2022 vil blive udarbejdet et grundlag for at drøfte og beslutte forhold i ordningen omkring beløbsstørrelse, administration, IT-understøttelse og muligheden for ansættelse ved privatpersoner?

Svar fra tirsdag den 8. december 2020
”Vil ministeren bekræfte, at der forud for forhandlingerne i 2022 vil blive udarbejdet et grundlag for at drøfte og beslutte forhold i ordningen omkring beløbsstørrelse, administration, IT-understøttelse og muligheden for ansættelse ved privatpersoner?” Svar:

Ja, jeg kan bekræfte, at Social- og Indenrigsministeriet forud for forhandlingerne om forlængelse og justering af ordningen med et socialt frikort vil udarbejde et beslutningsgrundlag. Beslutningsgrundlaget vil tage afsæt i de væsentlige problemstillinger, som er blevet meldt ind i forbindelse med den offentlige høring og behandlingen af lovforslaget i Folketinget, og herunder også omfatte de i spørgsmålet nævnte emner.
0:000:00