Alex Vanopslagh
 svarer 
Simon Kollerup

Alex Vanopslagh (LA) spørger erhvervsministeren, Simon Kollerup, hvordan ministeriet er kommet frem til, at lovforslaget ingen økonomiske og administrative omkostninger har for erhvervslivet

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 116, Spørgsmål 38
Ministeren bedes uddybe, hvordan ministeriet er kommet frem til, at lovforslaget ingen økonomiske og administrative omkostninger har for erhvervslivet.

Svar fra mandag den 25. januar 2021
Jeg kan indledningsvis oplyse, at i vurderingen af de økonomiske og administrative konsekvenser for virksomhederne, skal konsekvenserne belyses for virksomheder, som overholder reglerne i samfundet.

Såfremt et lovforslag stiller krav, som udelukkende finder anvendelse i tilfælde, hvor en virksomhed ikke har overholdt gældende regler på et område, er der således ikke krav om at kvantificere konsekvenserne for erhvervslivet.

Det er på baggrund af ovenstående betragtninger, at det er vurderet, at lovforslaget ingen økonomiske og administrative konsekvenser har for erhvervslivet.

0:000:00