Mød Altingets nye debatpanel

DEBAT: Dette efterår kommer vi tættere på fem nye debattører. De stærke stemmer vil sætte fokus på frivillighed, udsatte børn og unge, vold mod kvinder, socialt entreprenørskab og forskning.
Lobna TaiybiPernille Diana Castle Møller
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:

Det nye debatpanel på Altinget | Social & Forebyggelse består af fem personer med hver deres viden om social- og forebyggelsesområdet. I de kommende måneder vil de på skift levere skarpe og nuancerede indspark i social- og forebyggelsesdebatten.

<img align="left" src="@nyimg=11453@" />Laust Kristensen, centerleder for Center for frivilligt socialt arbejde
Med mere end 30 års erfaring med offentlig forvaltning og instutionsledelse står Laust Kristensen i spidsen for Center for frivilligt socialt arbejde (CFSA). CFSA er en selvejende institution under Social- og Integrationsministeriet, der arbejder for at støtte og fremme det frivillige sociale arbejde i Danmark. Målet er at sikre, at det frivillige sociale arbejde fortsat kan bidrage til velfærdssamfundet gennem fremme af social kapital, sammenhængskraft og demokratiske værdier. I øjeblikket er Laust Kristensen blandt andet stærkt optaget af civilsamfundets rolle i forhold til fastholdelse og udvikling af velfærdssamfundet, idet en styrkelse af civilsamfundets identitet er en forudsætning for frivillighedens fremtidige bæredygtighed og potentiale.

<img align="left" src="@nyimg=11454@" />Karin Kildedal, lektor, Institut for Sociologi og Socialt Arbejde
Karin Kildedal har som praktiserende socialrådgiver arbejdet med anbringelse af børn i en årrække, før hun efter en kandidatuddannelse i socialt arbejde erhvervede sig en ph.d.-grad og blev ansat på Aalborg Universitet. I de sidste 15 år har hun beskæftiget sig med undervisning og forskning i udsatte børn og unge, og hun interesserer sig især for kvalificering af det sociale arbejdes praksis. Karen Kildedal fokuserer blandt andet på, hvordan forskningen i samspil med praksis kan bidrage til at skabe en mere vidensbaseret praksis for det sociale arbejde på børn og ungeområdet.

0:000:00