Servicestyrelsen: Kun få fejl tilbage i Tilbudsportalen.dk

NYHED: Der er kun enkeltfejl tilbage i Tilbudsportalen.dk. Godt, at SF henvender sig, når de finder fejl, siger Servicestyrelsen.
Tilbudsportalen indeholder blandt andet oplysninger om opholdssteder til handicappede.
Tilbudsportalen indeholder blandt andet oplysninger om opholdssteder til handicappede.Foto: Colourbox
Linea Sanderbo Kürstein

Tilbudsportalen er en database med over 200.000 data indberettet af de enkelte leverandører. Hovedparten er genbrug af eksisterende oplysninger. Disse indberetninger indeholder en gang imellem fejl, det er ærgerligt og irriterende både for brugere og leverandører.

Sven-Åge Westphalen
Analysechef i Servicestyrelsen

De få fejl, der er tilbage i Tilbudsportalen.dk, retter Servicestyrelsen, så snart de får en henvendelse om den forkerte oplysning. Det siger Servicestyrelsen og understreger, at de ser positivt på, at SF's handicapordfører Anne Baastrup har henvendt sig, efter hun fandt fejl i portalen. 

"Tilbudsportalen er en database med over 200.000 data indberettet af de enkelte leverandører. Hovedparten er genbrug af eksisterende oplysninger. Disse indberetninger indeholder en gang imellem fejl, det er ærgerligt og irriterende både for brugere og leverandører," siger analysechef i Servicestyrelsen Sven-Åge Westphalen.

Kritikken af portalen startede i marts 2008 med den såkaldte NoKS-rapport, som kritiserede Tilbudsportalen.dk for at fremkomme med forkerte oplysninger. Oplysningerne bruger sagsbehandlerne i kommunerne, når de skal visitere klienter. 

0:000:00