V: Mette Frederiksen skal læse på lektien

NYHED: Venstres ældreordfører Erling Bonnesen kritiserer Mette Frederiksen for at sætte det blinde øje for kikkerten, hvad angår den social del af udspillet.
Venstres ældreordfører, Erling Bonnesen, kritiserer Mette Frederiksen for at rette en uberettiget kritik af finanslovsforslaget.
Venstres ældreordfører, Erling Bonnesen, kritiserer Mette Frederiksen for at rette en uberettiget kritik af finanslovsforslaget.
Anders Agner Pedersen

Mette Frederiksen skal læse på lektien, for det er hul kritik, som falder helt til jorden.

Erling Bonnesen
Ældreordfører, Venstre
I sidste nyhedsbrev rettede socialdemokraternes socialordfører Mette Frederiksen en hård kritik af regeringens finanslovsforslag, som hun beskyldte for at mangle en social profil. De ældre bliver ladt i stikken med denne finanslov, lød en del af kritikken. Og det er en kritik, som falder Venstres ældreordfører, Erling Bonnesen, for brystet.

"Mette Frederiksen sætter kikkerten for det blinde øje. Ældrechecken bliver forhøjet til 10.300 kroner, og det er da noget, som kan mærkes for de ældre. Alene der kan vi tilbagevise hendes påstand fuldstændigt," siger Erling Bonnesen, og nævner et andet eksempel.

"En anden ting, som jeg godt vil nævne, er, at modtagere af hjemmehjælp fra 1. januar 2009 får en fast kontaktperson, og det er en sag, som har været drøftet længe. Nu er der så lavet en ordning, så man ved, hvem man skal kontakte, så man kan få en ordentlig behandling. Og det er der sat penge af til. Så jeg vil sige, at Mette Frederiksen skal læse på lektien, for det er hul kritik, som falder helt til jorden," siger Erling Bonnesen.

Mette F. fastholder kritik
Mette Frederiksen undrer sig over Erling Bonnesens kritik, og den får hende på ingen måde til at ændre sin opfattelse af, at der ikke er nogen social profil i finanslovsforslaget.

Altinget logoSocial
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget social kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00