Her er Altingets nye debatpanel

DEBAT: De fem nye debattører i Altingets debatpanel har hver sin tilgang til socialområdet. Her er stemmer fra forskningsverden, landets næststørste kommune, de udsatte, erhvervslivet og anbringelsesstederne.
Foto: www.colourbox.com
Ole Nikolaj Møbjerg Toft
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:

Altinget | Socials nye debatpanel byder på stemmer fra vidt forskellige hjørner af det sociale område. Dermed skulle der være godt grundlag for, at debattørerne over de næste 15 uger tager fat på meget forskellige ømme punkter i socialpolitikken.

Har du lyst til at blive debattør på Altinget, kan du altid foreslå sig selv på [email protected]

Geert Jørgensen, direktør, LOS
LOS er interesseorganisationen for landets private opholdssteder, botilbud, og skolebehandlingstilbud. Geert Jørgensen er derfor talerør for en branche, som er kommet i det politiske søgelys som følge af debatten om udgifterne til anbringelser og hele det sociale område. Men er det kommunerne, som er for dårlige til at forebygge de dyre indsatser, eller er det de private udbydere, som har skruet priserne i vejret? Det kan man helt sikkert vente svar på fra Geert Jørgensen, der også mener, at debatten om de stigende udgifter bygger på en myte.

0:000:00