Om  
Bettina Post

Bettina Post bliver borgerrådgiver i Høje-Taastrup

Tidligere formand for Dansk Socialrådgiverforening Bettina Post skal være ny borgerrådgiver i Høje-Taastrup Kommune. Her skal hun hjælpe borgere i kommunen med at få afklaret deres rettigheder i forhold til sagsbehandling.

Lise-Lotte Skjoldan

Byrådet i Høje-Taastrup Kommune har i enighed besluttet at ansætte Bettina Post som kommunens nye borgerrådgiver. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Bettina Post er bedst kendt som tidligere formand for Dansk Socialrådgiverforening. Aktuelt kommer hun fra et job som chefkonsulent for professionshøjskolen Metropol. Samtidig er hun fortsat aktiv i samfundsdebatten som blandt andet klummeskribent hos Jyllands-Posten.

Stillingen som borgerrådgiver har eksisteret i Høje-Taastrup Kommune siden 2007, og målet er, at borgerne skal have bedre mulighed for at få hjælp og støtte til afklaring af rettigheder i forhold til sagsbehandlingen. Det skal styrke retssikkerheden for den enkelte borger.

"Jeg får jævnligt henvendelser fra vildt fremmede mennesker, som beder om min hjælp, fordi de er kørt sur i samarbejdet med de kommunale systemer," siger Bettina Post og fortsætter:

"Hver gang slår det mig, at disse nødråb er et sygdomstegn. Tænk, at det sidste halmstrå kan synes at være at fremlægge hele sin meget private historie for en fremmed, fordi man ikke aner sine levende råd. Det må kunne gøres bedre, og det vil jeg gerne være med til. Derfor glæder jeg mig til jobbet som borgerrådgiver i Høje-Taastrup Kommune."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Bettina Post

Fhv. formand, Dansk Socialrådgiverforening, borgerrådgiver, Høje-Taastrup Kommune, brevkasseredaktør, Familie Journal
socialrådgiver (København, 1988)

0:000:00