Bikubenfonden etablerer filantropisk eksperimentarium i Københavns nordvestkvarter

Inspireret af startup-miljøet vil Bikubenfonden udvikle processer og tilgange på kunst- og socialområderne. Det skal ske sammen med sociale og kulturelle aktører i et nyanskaffet innovationshus i København NV. 

"Vi vil gerne skabe en bygning, der er gennemsyret af innovationstankegang," siger direktør i Bikubenfonden Søren Kaare-Andersen.
"Vi vil gerne skabe en bygning, der er gennemsyret af innovationstankegang," siger direktør i Bikubenfonden Søren Kaare-Andersen.Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget
Carsten Terp Beck-Nilsson

”Vi nyskaber muligheder,” lyder slaglinjen fra en af de toneangivende fonde på kunst- og socialområdet. Og nu tager Bikubenfonden sin egen medicin. 

Fonden har solgt sit hovedkvarter i hjertet af København og flytter ud i nordvestkvarteret. Her vil Bikubenfonden etablere et filantropisk eksperimentarium, der skal facilitere udvikling og innovation på kunst- og socialområdet.  

”Vi vil samarbejde med vores partnere på en anden og mere interaktiv måde end i dag. Og det tror vi, at fysiske lokaler kan bidrage til. Derfor har vi solgt vores bygning og købt en anden på Thoravej, som, vi mener, vi kan ændre, så den får den interaktive karakter, vi gerne vil have,” siger direktør i Bikubenfonden Søren Kaare-Andersen.  









0:000:00