Om  
Line Brøgger Kjærgaard

Danske Handicaporganisationer henter ny international chef fra Aids-Fondet

Efter tre år som international chef i Aids-Fondet skifter Line Brøgger Kjærgaard organisation. Fra 1. maj skal hun være international chef i Danske Handicaporganisationer.  

Foto: Danske Handicaporganisationer
Laura Bejder Jensen

Danske Handicaporganisationer har ansat Line Brøgger Kjærgaard som ny international chef. Hun kommer fra en stilling som international chef i Aids-Fondet. 

Det skriver Line Brøgger Kjærgaard på LinkedIn.  

Danske Handicaporganisationer er et fælles talerør for 35 handicaporganisationer. Organisationen arbejder for at mennesker med handicap kan leve et liv ligesom alle andre borgere. Det er en sag, Line Brøgger Kjærgaard glæder sig til at bidrage til.

"Jeg glæder mig meget til at lære hele handicapbevægelsen bedre at kende og bidrage til at videreudvikle og styrke samarbejdet omkring handicapbevægelsens internationale udviklingsarbejde, der bl.a. har fokus på at adressere de barrierer, som mennesker med handicap oplever i forhold til uddannelse, sundhed mv. - og i forhold til at kunne være aktive medborgere," skriver Line Brøgger Kjærgaard i sit opslag. 

Også direktøren for Danske Handicaporganisationer, Katrine Mandrup, ser frem til at få Line Brøgger Kjærgaard med på holdet.

Inden Line Brøgger Kjærgaard blev international chef i Aids-Fondet, var hun ansat i Udenrigsministeriet i 14 år. Her var hun blandt andet seniorrådgiver i Udenrigsministeriet og chef for Danidas forretningspartnerskaber. Hun er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 2006.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Line Brøgger Kjærgaard

International chef, Danske Handicaporganisationer
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2006)