Om  
Pierre Collignon

Danwatch, Ingeniøren og Videnskab.dk får priser

Årets specialmediepriser uddelt på Københavns Rådhus: Danwatch, Ingeniøren og Videnskab.dk modtog årets tre Anders-Bording-priser. 

Redaktionen

Bording-priserne er Danske Mediers hæderspriser til specialmedier.

Medieprisen gik til Danwatch for at have skabt et uafhængigt, undersøgende medie med fokus på ansvar i den globaliserede økonomi og for at have vist nye veje for, hvordan journalistik kan finansieres og skabes i samarbejde med andre medier.

De øvrige nominerede til medieprisen var Fagbladet FOA og Mediehuset Ingeniørens Tech Relations.

Journalistprisen tilfaldt Steffen McGhie og Magnus Bredsdorff, Ingeniøren, for at sætte national dagsorden med fremragende undersøgende journalistik om det stærkt forsinkede og fordyrede signalprojektet til danske jernbaner.

De øvrige nominerede til journalistprisen var Ronja Pilgaard, Kommunen.dk, for en artikelserie om Tvind, og Karsten Østergaard og David Rebouth, Fagbladet 3F, for artikler om Storstrømsbroen.

Der blev desuden uddelt en særpris til Videnskab.dk for mediets evne til at få unge til at interessere sig for forskning og for gennem ti år at have bidraget til at højne niveauet for videnskabsjournalistik i Danmark.

Priserne blev overrakt af formanden for Bording-komiteen, debatredaktør Pierre Collignon, Berlingske Media.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Pierre Collignon

Debatredaktør, Berlingske, formand, Bording Komiteen
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 1997)









0:000:00