Om  
Henriette Højberg

DareGenders stifter og direktør sender faklen videre

DareGenders stifter og direktør, Henriette Højberg, har efter knap seks år valgt at forlade sin stilling. Afløseren er ikke fundet endnu.

Demonstrationer som denne mod hadforbrydelser i juni 2020 har DareGender blandt meget andet deltaget i og været med til at orkestrere med Henriette Højberg ved roret. Nu giver hun som stifter og leder stafetten videre til en endnu ukendt afløser.
Demonstrationer som denne mod hadforbrydelser i juni 2020 har DareGender blandt meget andet deltaget i og været med til at orkestrere med Henriette Højberg ved roret. Nu giver hun som stifter og leder stafetten videre til en endnu ukendt afløser.Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Jon Michelsen

Henriette Højberg, der er stifter og direktør for foreningen DareGender, har valgt at forlade sin stilling efter knap seks år. Fratrædelsen finder sted 1. februar.

Det skriver hun på LinkedIn.

I marts 2016 stiftede Henriette Højberg foreningen DareGender, som skulle fokusere på at inkludere mænd og maskulinitetsperspektivet i køn og ligestillingsarbejdet.

Altinget logoSocial
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget social kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00