Disse kommuner løb med millionerne fra udligningspuljer

DOKUMENTATION: Især udkantskommunerne har fået tildelt penge fra regeringens nye særtilskudspuljer - også en ny lånepulje er fordelt. Se, hvilke kommuner der har fået tilskud, her.
Pernille Diana Castle Møller

Økonomi- og Indenrigsministeriet har fordelt særtilskudspuljen for 2013 og har derudover oprettet en ny social særtilskudspulje til socialt udsatte kommuner samt låneadgang målrettet til renovering.

Særtilskudspulje fordelt på kommuner i hele landet
Den generelle særtilskudspulje er blevet fordelt på baggrund af den enkelte kommunes samlede økonomi. Der er i alt fordelt 415 mio. kroner til 29 kommuner, hvor det især er udkantskommuner, som har fået del i puljen for 2013.

<script type="text/javascript" src="//ajax.googleapis.com/ajax/static/modules/gviz/1.0/chart.js"> {"dataSourceUrl":"//docs.google.com/spreadsheet/tq?key=0AhsiE1AeMLozdHRFUnJzY3g1NkNVRmxrbEVlNk9LelE&transpose=0&headers=1&range=A1%3AB31&gid=0&pub=1","options":{"vAxes":[{"useFormatFromData":true,"viewWindowMode":"pretty","viewWindow":{}},{"useFormatFromData":true,"viewWindowMode":"pretty","viewWindow":{}}],"booleanRole":"certainty","sortColumn":1,"showRowNumber":false,"animation":{"duration":0},"page":"disable","sortAscending":false,"hAxis":{"useFormatFromData":true,"viewWindowMode":"pretty","viewWindow":{}},"alternatingRowStyle":true,"width":450,"height":371},"state":{},"chartType":"Table","chartName":"Diagram1"} </script>

Dokumentation

Tabel: Fordeling af særtilskud for 2013

 Mio. kr.
Særtilskudspulje til kommuner i hele landet 
 415
Særtilskud til vanskeligt stillede hovedstadskommuner  126
Sociale særtilskudspulje  354
Samlet895

0:000:00