Endnu et parti kritiserer regeringens handicapudspil: ”Deres udspil gør ikke en væsentlig forskel”

Der skal ske væsentlige forbedringer af regeringens udspil til en handicapreform, før Radikale vil indgå en aftale. Ankestyrelsen skal styrkes, og kommunerne skal i højere grad følge anbefalingerne fra specialeplan og ekspertudvalg til de indsatser, som borgerne bør have, lyder to af partiets hovedkrav.

SF og Enhedslisten har tidligere talt om behovet for mere grundlæggende ændringer på handicapområdet, hvis de skal indgå en aftale om en handicapreform. Nu melder Radikale sig også i koret af støttepartier, der kræver flere ændringer.
SF og Enhedslisten har tidligere talt om behovet for mere grundlæggende ændringer på handicapområdet, hvis de skal indgå en aftale om en handicapreform. Nu melder Radikale sig også i koret af støttepartier, der kræver flere ændringer.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Simon Lessel

SF har trukket sig fra forhandlingerne, og Enhedslisten har efterlyst flere markante ændringer på handicapområdet, hvis de skal indgå en aftale.

Og nu melder regeringens tredje støtteparti, Radikale, sig i koret af partier, der mener, at regeringens udspil til en handicapreform ikke er godt nok.

”Deres udspil gør ikke en væsentlig forskel for personer med handicap og deres familier,” lyder dommen over regeringens udspil fra partiets socialordfører, Christina Thorholm.

Altinget logoSocial
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget social kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00