Om  
Birgitte Hansen

Erfaren embedsmand rykker til Canada

Birgitte Hansen, der har haft adskillige direktør- og lederstillinger inden for statsadministrationen og i landets kommuner, trækker sig nu fra direktørstillingen hos København Kommunes beskæftigelses- og integrationsforvaltning. Hun rykker med familien til Canada. 

Sara Ridder

Birgitte Hansen, der senest har stået i spidsen for København Kommunes beskæftigelses- og integrationsforvaltning, fratræder sin stilling for at flytte med familien til Canada. Her har hendes mand fået en stilling som investeringschef i en pensionskasse, og Birgitte Hansen vil søge job i det nye hjemland. Det skriver Danske Kommuner i en nyhed

Birgitte Hansen har været i direktørstillingen i lidt over to år. Efter en periode som konstitueret administrerende direktør begyndte hun i stillingen i februar 2014. Før dette har hun haft stillinger som administrerende direktør i BIF, direktør i konsulentfirmaet Slotsholm A/S, direktør for Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Brøndby Kommune samt chef for arbejdsmarkeds- og socialområdet i Finansministeriet.

Desuden har Birgitte Hansen været medlem af Arbejdsmarkedskommissionen, Velfærdskommissionen og Vækstfondens bestyrelse.

0:000:00