K-ordfører troede ikke sine egne øjne

NYHED: Henriette Kjær havde netop skrevet sin grundlovstale færdig med udfald mod Asmaa Abdol-Hamid, da hun opdagede, at Asmaa var inviteret til at tale for de konservative i Frederikssund.
Erik Holstein

Jeg synes på ingen måde, Asmaa repræsenterer det danske demokrati på en glorværdig måde. Tværtimod. Hun skulle tydeligvis presses for at tage afstand fra sharia-loven, og hendes holdninger stemmer slet ikke overens med principperne i grundloven.

Henriette Kjær
Integrationsordfører(K)

"Jeg troede, jeg havde set forkert, da jeg opdagede, at Asmaa skal tale på et konservativt grundlovsmøde. For jeg vil netop bruge en stor del af min egen grundlovstale på at problematisere hendes holdninger."

Det siger den konservative integrationsordfører Henriette Kjær, der har meget svært ved at forstå, at hendes partifæller i Frederikssund har inviteret Enhedslistens Asmaa Abdol-Hamid til at tale på en dag, der fejrer demokrati og ytringsfrihed:

"Jeg synes på ingen måde, Asmaa repræsenterer det danske demokrati på en glorværdig måde. Tværtimod. Hun skulle tydeligvis presses for at tage afstand fra sharia-loven, og hendes holdninger stemmer slet ikke overens med principperne i grundloven," siger Henriette Kjær.









0:000:00