Om  
Anette Laigaard

Laigaard ny formand for Det Centrale Handicapråd

Afgående administrerende direktør for Københavns Kommunes Socialforvaltning, Anette Laigaard, er netop blevet udpeget af social- og indenrigsminister Karen Ellemann (V) som Det Centrale Handicapråds nye formand.

Ida Routhe

Fra 1. marts skal Anette Laigaard bestride formandsposten hos Det Centrale Handicapråd. Det skriver Social- og Indenrigsministeriet på sin hjemmeside.

Hun overtager dermed posten fra fungerende formand Annemette Ruth, som trådte til 1. januar i år, da Tue Byskov Bøtkjær af personlige årsager valgte at stoppe.

63-årige Anette Laigaard kommer fra en stilling som administrerende direktør i Københavns Kommunes Socialforvaltning, hvorfra hun har opnået en erfaring, der, ifølge social- og indenrigsminister Karen Ellemann, er en fordel i det nye job.

"Som afgående administrerende direktør i landets største socialforvaltning har Anette Laigaard en indgående indsigt i socialområdet og de udfordringer, som mennesker med handicap møder i dagligdagen. Derudover har Anette et bredt fagligt netværk på socialområdet og gode samarbejdsevner, som jeg er sikker på, at vi alle vil få glæde af i hendes nye rolle," siger ministeren på hjemmesiden.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anette Laigaard

Formand for Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade, Ludvigsen Fonden og Visos faglige bestyrelse, i bestyrelsen for PsykiatriPlus
socialrådgiver (Den Sociale Højskole 1975)

0:000:00