Gense pressemødet, hvor Mette Frederiksen delvist julelukkede Danmark

Mette Frederiksen præsenterer ny coronanedlukning

Slået op af Altinget.dk i Mandag den 7. december 2020

CORONA: Smittetallene skal falde inden juleaften, og derfor sendes store skoleelever hjem i 38 kommuner, mens restauranter, teatre og fitnesscentre lukkes i kommunerne. Gense pressemødet, hvor regeringen præsenterede en ny delvis nedlukning af samfundet og retningslinjerne for jul og nytår. 

Se pressemødet med statsminister Mette Frederiksen (S), sundhedsminister Magnus Heunicke (S), direktør ved Statens Serum Institut Henrik Ullum, direktør i Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm og rigspolitichef Thorkild Fogde i videoen ovenfor.

Få overblik over de nye stramninger i 38 kommuner, de forlængede landsdækkende restriktioner og retningslinjerne for jul og nytår i artiklen her: 

 

Forrige artikel Pressemøde: Ledigheden falder og behov for nye reformer Pressemøde: Ledigheden falder og behov for nye reformer
Børne-ngo’er i opråb: Kampen mod profit kan lukke de bedste socialtilbud

Børne-ngo’er i opråb: Kampen mod profit kan lukke de bedste socialtilbud

DEBAT: Det er dybt bekymrende, at forhandlingerne om profitregulering på det sociale område ikke har et tilstrækkeligt fagligt grundlag. Forhandlingerne bør udskydes, så et entydigt fokus på profit ikke går udover udsatte børn og unge, skriver Rasmus Kjeldahl og David Adrian Pedersen.