Mindeord: Ankechef i Ankestyrelsen, Anne Birgitte Hassing (60)

Ingeborg Gade, direktør i Ankestyrelsen, skriver mindeord om ankechef i Ankestyrelsen, Anne Birgitte Hassing, der døde tirsdag 23. august 2022 efter kort tids sygdom. Hun blev 60 år gammel.

Ingeborg Gade

Ankechef i Ankestyrelsen, Anne Birgitte Hassing, døde tirsdag 23. august 2022 efter kort tids sygdom. Hun blev 60 år gammel.

Anne Birgitte Hassing havde efter sin juridiske kandidateksamen i 1987 en lang karriere i staten. Hun startede i Amtsankenævnet for København i sommeren 1987 og fortsatte i Statsamtet, hvor hun var kontorchef på det familieretlige område fra 2002 og frem til, at hun i 2013 blev Ankechef i Ankestyrelsen.

Anne Birgitte var en fagligt dygtig chef med bred erfaring på stort set alle Ankestyrelsens lovområder. Hun var også en afholdt chef, der i kraft af sit imødekommende og positive væsen og sin ledelseserfaring formåede at skabe holdånd og trivsel. Hun evnede i sjælden grad at få medarbejderne til at blomstre, samtidig med at hun var et beskedent menneske, der nødigt tog rampelyset eller æren for gode resultater.

0:000:00