Om  
Ole Birk Olesen

Minister uddeler trafikpris til Arla Foods

Arla Foods modtog i går Sikker Trafik Erhverv-prisen for arbejdet med at gøre de ansattes kørsel i trafikken mere sikker. 

Nikolai Evereth Hansen

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) overrakte i går Sikker Trafik Erhverv-prisen til Arla Foods ved Trafiksikkerhedskonferencen 2018.

Det skriver Rådet for Sikker Trafik i en pressemeddelelse.

Arla har 750 chauffører, som kører omkring 40 millioner kilometer på vejene hvert år, og det er arbejdet med at gøre denne kørsel mere sikker i trafikken, der fik juryen til at vælge Arla. Deres indsats på trafiksikkerhedsområdet har betydet færre ulykker og skader, mindre stress blandt chaufførerne, et lavere brændstofforbrug og øget medarbejdertilfredshed.

Arla selv er glade for den anerkendelse, de har fået.

"Vi er meget stolte af at modtage prisen. Det beviser, at vores vedholdende arbejde med at have fokus på trafiksikkerhed er nyttigt. Vores arbejde med at højne sikkerhedsniveauet har haft den sideeffekt, at vi har sparet 450.000 liter brændstof om året og har fået et markant bedre arbejdsmiljø på arbejdspladsen," fortæller Peter Sørensen, transportchef i Arla Foods.

Rådet for Sikker Trafik står bag Sikker Trafik Erhverv, der hjælper firmaer og kommuner med at få undersøgt de ansattes kørsel og sat ind på de områder, hvor der er udfordringer. 

Hvert år afholder Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension en trafiksikkerhedskonference, hvor der uddeles en pris til en virksomhed og en ansat, der har gjort en særlig indsats for trafiksikkerheden.

Med i juryen sidder Dansk Industri og politiet. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ole Birk Olesen

MF (LA), medlem af Borgerrepræsentationen, Københavns Kommune
journalist (DJH 1999)

0:000:00