Podcast: Intensiverer regeringen konsulentjagten i kommunerne?

AJOUR: Regeringen vil bruge færre penge på konsulenter på statsligt niveau. Det fokus kan sprede sig til kommunerne efter sagen om 19 kommuners brug af konsulenter til at finde besparelser på handicapområdet. Ajour giver dig overblikket.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Det møder hård kritik fra aktører på socialområdet, at 19 kommuner har hyret private konsulentbureauer til at finde besparelser på handicappede og psykisk syge borgere.

Konsulentbureauerne er blevet betalt ud fra, hvor store besparelser de har fundet frem til, og den tilgang bliver kritiseret. Danske Handicaporganisationer kalder på at gøre tilgangen ulovlig.

Samtidig kan sagen måske få det socialdemokratiske ønske om at spare på konsulenter i staten til at sprede sig til det kommunale område.

Altinget Ajour giver et overblik over hele sagen i dagens udsendelse, hvor socialredaktør Simon Lessel er gæst.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Podcast: Trods længe ventet løft fortsætter psykiatrien som kampplads Podcast: Trods længe ventet løft fortsætter psykiatrien som kampplads Næste artikel Podcast: Disse udfordringer venter Socialdemokratiet i 2020 Podcast: Disse udfordringer venter Socialdemokratiet i 2020
Børnerådet får ny formand

Børnerådet får ny formand

NYT JOB: Den nuværende formand i Dansk Flygtningehjælp, Agi Csonka, er blevet udpeget som ny formand for Børnerådet. Hun afløser Mette With Hagen på posten.