Podcast: Disse udfordringer venter Socialdemokratiet i 2020

ÅRSSKIFTE: Hvordan ser man tilbage på Lars Løkke Rasmussens tid som statsminister og partiformand? Og hvilke knaster venter der for Socialdemokratiet i 2020? Det ser Altinget Ajour nærmere på.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Da Lars Løkke Rasmussen gik af som partiformand efter hårdt pres, gik seks års erfaring som statsminister og ti års erfaring som partileder ud ad døren.

Derfor skulle Venstre derefter finde sine egne ben, og hele efteråret har Socialdemokratiet haft meget lidt modstand fra den nye oppositions største parti.

Men hvordan vil man se tilbage på den tid, hvor Lars Løkke Rasmussen stod i spidsen for Danmark og sit parti?

Det ser Altinget Ajour nærmere på i denne udsendelse, hvor der også bliver gået i dybden med Socialdemokratiets første seks måneder som regering og de udfordringer, der venter i 2020.

Altinget politiske kommentator, Erik Holstein, er gæst i studiet i den sidste udsendelse af tre om året i dansk politik.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Podcast: Intensiverer regeringen konsulentjagten i kommunerne? Podcast: Intensiverer regeringen konsulentjagten i kommunerne? Næste artikel Politisk Stuegang: Driver det offentlige klapjagt på syge og ledige? Politisk Stuegang: Driver det offentlige klapjagt på syge og ledige?
Her er de vigtigste dagsordener på socialområdet i efteråret

Her er de vigtigste dagsordener på socialområdet i efteråret

OVERBLIK: 10-års plan for psykiatrien, forbud mod profit på velfærd, barnets lov og fordeling af satspuljereserven. Det er bare nogle af de politiske drøftelser, der venter forude. Få overblikket over et hæsblæsende politisk efterår her.