Projekter falder uden for bevillings formål

28/4-05: Integrationsministeriet har besluttet ikke at yde støtte til Erhvervs- og Jobbutikkens to projekter, idet ministeriet finder, at projekterne falder uden for bevillingens formål.
Dokumentation
Spørger: Per Clausen (EL)

Spørgsmål S 951: Vil ministeren oversende projektbeskrivelserne for Erhvervs- og Jobbutikken i Aalborg Kommune, ”Markedsbazar Øst” og Erhvervs- og Jobbutikken i Aalborg Kommune, ”Supportteam” til spørgeren samt oplyse begrundelsen for afslagene fra puljerne Byer for Alle og Etablering og styrkelse af lokal beskæftigelse?

Svar fra ministeren: Ved satspuljeforhandlingerne for 2001 og 2003 afsatte satspuljepartierne midler til henholdsvis Byer for Alle og Etablering og styrkelse af beskæftigelse. Det fremgår af finansloven, at bevillingernes formål er at etablere og styrke en særlig lokal baseret beskæftigelsesindsats i udsatte byområder med sociale og beskæftigelsesmæssige problemer. Puljen vedrørende etablering og styrkelse af særlig lokal beskæftigelsesindsats er primært rettet mod flygtninge og indvandrere.

Integrationsministeriet har besluttet ikke at yde støtte til Erhvervs- og Jobbutikkens to projekter, idet ministeriet finder, at projekterne falder uden for bevillingens formål, da Bazar Øst efter ministeriets opfattelse ikke er placeret i et belastet byområde.

Integrationsministeriet har oversendt projektbeskrivelserne direkte til spørgeren.


0:000:00