"Vi burde have flere medlemmer"

PSYKIATRIFORENINGER: ADHD-foreningens og Landsforeningen Autismes medlemstal har ikke fulgt med den eksplosive stigning i antallet af ADHD- og autismediagnoser i Danmark, siger foreningernes direktører.

ADHD-foreningens og Landsforeningen Autismes medlemstal har ikke fulgt med den eksplosive stigning i antallet af ADHD- og autismediagnoser i Danmark.
ADHD-foreningens og Landsforeningen Autismes medlemstal har ikke fulgt med den eksplosive stigning i antallet af ADHD- og autismediagnoser i Danmark. Foto: Colourbox.com
Kasper Frandsen Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Som man kan læse i Altinget.dks artikel om psykiatriske foreningers medlemsboom i dag, havde både ADHD-foreningen og Landsforeningen Autisme markant flere medlemmer i 2011 end i 2007.

Sidstnævnte har endda fortsat sin medlemsfremgang i 2012, mens ADHD-foreningen har ligget nogenlunde stabilt siden og forventer en lille tilbagegang i 2012. Fra ADHD-foreningens side bemærker man dog, at man aldrig har fået så mange henvendelser og været i dialog med så mange ADHD-ramte som i år.