"Vi burde have flere medlemmer"

PSYKIATRIFORENINGER: ADHD-foreningens og Landsforeningen Autismes medlemstal har ikke fulgt med den eksplosive stigning i antallet af ADHD- og autismediagnoser i Danmark, siger foreningernes direktører.

ADHD-foreningens og Landsforeningen Autismes medlemstal har ikke fulgt med den eksplosive stigning i antallet af ADHD- og autismediagnoser i Danmark.
ADHD-foreningens og Landsforeningen Autismes medlemstal har ikke fulgt med den eksplosive stigning i antallet af ADHD- og autismediagnoser i Danmark.Foto: Colourbox.com
Kasper FrandsenOle Nikolaj Møbjerg Toft

Som man kan læse i Altinget.dks artikel om psykiatriske foreningers medlemsboom i dag, havde både ADHD-foreningen og Landsforeningen Autisme markant flere medlemmer i 2011 end i 2007.

Sidstnævnte har endda fortsat sin medlemsfremgang i 2012, mens ADHD-foreningen har ligget nogenlunde stabilt siden og forventer en lille tilbagegang i 2012. Fra ADHD-foreningens side bemærker man dog, at man aldrig har fået så mange henvendelser og været i dialog med så mange ADHD-ramte som i år.

Samtidig er der sket en eksplosiv stigning i antallet af danskere, der får diagnoserne ADHD og autisme. Altinget.dk har spurgt de to foreninger, hvordan de ser på deres medlemsfremgang.

Dokumentation


Altinget logoSocial
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget social kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00