Red Barnet Ungdom i Randers får DUFs Foreningspris

I løbet af et år har frivillige unge fra Red Barnet Ungdom i Randers oplyst hundredvis af skolebørn om mobning og har organiseret aktivitetsdage for byens asylbørn. Det arbejde belønnes nu med Dansk Ungdoms Fællersråds Foreningspris 2014.

Nikolaj L. Simonsen

Dansk Ungdoms Fællesråd, DUF, har uddelt prisen Dansk Ungdoms Fællersråds Foreningspris 2014. Det blev Red Barnet Ungdom i Randers, der modtog prisen for organisationens antimobbearbejde med skolebørn og aktivitetsdage for Randers' asylbørn. Det skriver DUF i en pressemeddelelse.

Prisen blev overrakt af folketingsmedlem og 1. næstformand for Folketinget Bertel Haarder (V) på DUFs delegeretmøde den 6. december.

”Vi er ubeskriveligt glade for prisen. Det er kæmpestort. Vi har lagt så mange kræfter i projekterne, derfor er vi pavestolte over at modtage denne prestigefyldte pris. Det giver os fornyet energi og mod på endnu mere,” siger lokalformanden for Red Barnet Ungdom, Stine Alkert, i pressemeddelelsen.

Med foreningsprisen vil DUF sætte fokus på projekter og lokale initiativer, som styrker foreningslivet, ved at tænke udvikling og synliggørelse med ind i det klassiske foreningsarbejde. Med prisen følger 10.000 kroner til at udvikle foreningen.

0:000:00