Rushy Rashid på vej mod Folketinget

NYHED: Debattøren og forfatteren Rushy Rashid Højbjerg har taget første skridt til at blive ny socialdemokratisk MFer, når veteranen Per Kaalund forlader Folketinget ved næste valg.
Erik Holstein

Arbejdsmarkedet er også et vigtigt område for mig - og i den forbindelse kommer integration naturligvis ind. Men det er ikke det område, der står allerøverst på min liste

Rushy Rashid
Socialdemokratisk folketingskandidat
"Mine mærkesager er områder som socialpolitik og arbejdsmarked. Jeg er især meget optaget af, at vi behandler vores ældre bedre."

Det siger debattør og forfatter Rushy Rashid til Altinget, efter Risbjerg-afdelingen i Hvidovre har besluttet at gøre hende til deres kandidat som afløser for den socialdemokratiske veteran Per Kaalund. Kaalund kom i Folketinget ved valget i 1994, men havde inden da i næsten 20 år været amtsborgmester i København.

Rushy Rashid vil være bekendt for læsere af Altinget | Integration, hvor hun har været en af de faste deltagere i debatpanelet. Her har hendes temaer i sagens natur handlet om integration. Hun er ligeledes med i den af Naser Khader stiftede organisation, Demokratiske Muslimer.

Vil bedømmes som socialdemokrat
Men Rushy Rashid understreger, at hun trods sin pakistanske baggrund ikke vil ses som en etnisk kandidat:

0:000:00