Om  
Pi Lundbøl Stick

Skatteforvaltningen henter ny borger- og retssikkerhedschef med lighed som topprioritet

Pi Lundbøl Stick forlader Folketingets Ombudsmand for at arbejde målrettet som ny borger- og retssikkerhedschef i Skatteforvaltningen med fokus på at sikre og skabe kendskab til retssikkerhed og lighed for borgere og virksomheder.

Ghita Nidam Møller

Skatteforvaltningen får ny chef til sætte en etisk barre som "intern ombudsmand" og dermed sikre, at forvaltningen på optimal vis kan lykkes med at løfte sine opgaver med at sikre borgeres og virksomheders retssikkerhed. 

Sådan formulerer forvaltningens nye borger- og retssikkerhedschef Pi Lundbøl Stick selv sin nye chefrolle i en pressemeddelelse fra Skattestyrelsen.

Som ny chef for forvaltningen vil hun særlig fokusere på borgernes lighed, lovlydighed og digitaliseringens betydning for sagsbehandling på godt og ondt. 

Hun kan her trække på sine erfaringer fra sin seneste stilling som souschef i Skattekontoret hos Folketingets Ombudsmand samt fra sin tid som chefkonsulent i Justitsministeriet.

Den indsigt i og kendskab til retsikkerhed indenfor skat og jura kan hun nu overføre til sin nye arbejdsopgaver med blandt andet at sætte og fastholde fokus på retssikkerhed i skattesystemet, så skatteyderne oplever en ensartet og retfærdig behandling.

Til at løfte den opgave får Pi Lundbøl Stick en afgørende rolle. Som borger- og retssikkerhedschef fungerer hun selvstændigt og uafhængigt af hele Skatteministeriet, kan iværksætte undersøgelser, selv vurdere hvilke sager, der skal undersøges og kan henstille til ændringer i Skatteforvaltningens procedurer og arbejdsgange.

Pi Lundbøl Stick er uddannet jurist med speciale i strafferet fra Aarhus Universitet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Pi Lundbøl Stick

Borger- og retssikkerhedschef, Skattestyrelsen
jurist (Aarhus Uni. 2008)

0:000:00