Om  
Ulla Tørnæs

Ulla Tørnæs modtager pris for sit arbejde med kvinders rettigheder

Zonta International, der er en organisation, der arbejder for at fremme kvinders rettigheder, har tildelt forhenværende udviklingsminister Ulla Tørnæs en pris for sit arbejde. 

Linnea Molbech Sabri

Ulla Tørnæs (V) har modtaget en pris fra organisationen Zonta International for sit arbejde med at forbedre kvinders rettigheder. 

Det skriver Ulla Tørnæs på Facebook. 

"Zonta International, der er en organisation, der arbejder for at styrke kvinders rettigheder verden over, har i anledning af deres 100 års jubilæum tildelt mig en pris for min utrættelige kamp for kvinders ret til liv og egen krop. Det er en hjertesag for mig. Det har det været i de otte år, jeg sammenlagt har været udviklingsminister, og det er det stadig," skriver Ulla Tørnæs blandt andet. 

Med prisen følger 10.000 kroner, som Ulla Tørnæs har valgt at donere til organisationen Maternity Foundation, der arbejder for at reducere antallet af kvinder og børn, der dør i barselsseng.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ulla Tørnæs

Kandidat til Europa-Parlamentet (V), Formand, Den Sociale Investeringsfond, Danida Fellowship Centre, bestyrelsesmedlem, professionshøjskole UC-Syd
exam.art. i fransk (Odense Uni. 1984), ED i fransk (Handelshøjskolen i København 1988), Bestyrelsesuddannelse CBS

0:000:00