Velfærdsoverblikket: Sundhedskonference i KL, reformudspil fra regering og samråd på samråd

Regeringen kommer med nyt reformudspil, Mattias Tesfaye skal redegøre for finansiering af særloven, og klimaforandringerne er i fokus til KL’s teknik- og miljøkonference. Ugens velfærdsoverblik får du her.

På baggrund af Institut for Menneskerettigheders rapport om etnisk profilering i politiet er justitsminister Nick Hækkerup (S) kaldt i samråd torsdag.
På baggrund af Institut for Menneskerettigheders rapport om etnisk profilering i politiet er justitsminister Nick Hækkerup (S) kaldt i samråd torsdag.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Andreas Esbjørnsen

Velkommen til denne uges velfærdsoverblik.

I denne uge er der god mulighed for at tage til konference eller samråd. Ugen byder på hele tre konferencer, hvoraf KL står bag to af dem. Den tredje er Danish Life Science Cluster, der inviterer til at private og offentlige skal finde innovative velfærdsløsninger i fællesskab.

Samtidig er der seks samråd på programmet, hvor socialdemokratiske ministre skal forklare sig. I denne uge kan man for eksempel høre Nick Hækkerup (S) forholde sig til den etniske profilering i politiet, som Institut for Menneskerettigheder kortlagde sidste måned.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024