Om  
Henrik Kjerrumgaard
Sophie Hæstorp Andersen
Margrethe Vestager

Fhv. radikal rådgiver bag valgkamp for Sophie Hæstorp (S)

Socialdemokratiet i København har bedt bureauet White Cloud om at hjælpe sig med efterårets kommunale valgkamp. Bag står Radikale og Margrethe Vestagers tidligere spindoktor Henrik Kjerrumgaard.

Redaktionen

Forud for kommunalvalget i november har Socialdemokratiet i København bedt flere kommunikationsbureauer om at byde ind på en række opgaver. I sidste ende er valget faldet på White Cloud, hvor Henrik Kjerrumgaard står i spidsen som eneejer, skriver Politiken.

Flere kilder i Socialdemokratiet erkender over for avisen, at den største udfordring ved kommunalvalget kan blive, at partiet anført af statsminister Mette Frederiksen primært har brugt de seneste år på at pleje vælgerne i provinsen.

White Cloud rådgiver om strategisk kommunikation. Det er et mindre bureau, der ifølge 2019-regnskabet havde to medarbejdere (fire året før). 2019 gav 65.000 kroner i underskud, og egenkapitalen var negativ med 179.000 kroner. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Henrik Kjerrumgaard

Chefrådgiver, ejer, White Cloud
HF (Metropolitanskolen)

Sophie Hæstorp Andersen

Overborgmester (S), Københavns Kommune
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2006)

Margrethe Vestager

Ledende næstformand, EU-Kommissionen, kommissær for konkurrence, formand for Kommissærgruppen om et 'Europa Klar til den Digitale Tidsalder', fhv. minister, politisk leder & MF (R)
cand.polit. (Københavns Uni. 1993)

0:000:00