Innovationsfonden har ansat tre nye medarbejdere

Innovationsfonden, der bevilliger aktiviteter inden for strategisk forskning, teknologiudvikling og innovation, har ansat nye medarbejdere til at lede flere forskningsprojekter. 

Anna Gurzhiy Hougaard

Innovationsfonden har ansat nye medarbejdere. Søren Falkegaard er ansat på et nyt forskningsprojekt, der skal hjælpe patienter på de danske sygehuse. Det handler blandt andet om at reducere forbruget af lokalbedøvelse. Forskningsprojektet sker i samarbejde med Nordsjællands Hospital i Hillerød og varer i tre år. Falkegaard har tidligere arbejdet som R&D-manager hos Ferrosan Medical Devices, der producerer innovative medicinalkomponenter.

Hussam Nour Eldin, lektor fra Center for Dynamiske Molekylære Interaktioner på Københavns Universitet, skal lede et nyt forskningsprojekt i samarbejde med biotekvirksomheden Evolva Biotech. Projektet skal forbedre produktionen af plantenaturstoffer i gær og skal vare i tre år.

Martin Petersen, direktør hos Ecoxpac, der producerer miljøvenligt papemballage, skal lede et forskningsprojekt i samarbejde med DTU, som skal lave flasker af papir. Forskningsprojektet, der skal vare tre år, har til formål at skabe fremtidens emballage, som på sigt kan afløse plastikindpakning til gavn for naturen og miljøet.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00