Om  
Martin Geertsen

Profileret regionsrådsmedlem for Venstre skifter til kommunikationsbureau

Venstres tidligere spidskandidat til Region Hovedstaden, Martin Geertsen, lægger arbejdet i regionsrådet på hylden til fordel for en stilling hos kommunikationsbureauet Primetime.

Martin Geertsen har siddet i Folketinget for Venstre af to omgange og sidder nu i regionsrådet for Region Hovedstaden.
Martin Geertsen har siddet i Folketinget for Venstre af to omgange og sidder nu i regionsrådet for Region Hovedstaden.Foto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix
Cecilie Fischer

Martin Geertsen lander en stilling som public affairs-rådgiver på sundhedsområdet hos Primetime, et af landets største kommunikationsbureauer.

Det oplyser Primetime i en pressemeddelelse.

Regionsrådspolitikeren tager derfor afsked med sit hverv i regionsrådet og trækker sig som folketingskandidat for Venstre.

"Jeg har haft nogle fantastiske år som politiker, men nu ser jeg frem til at
fokusere på min nye spændende tilværelse. Det betyder samtidig, at jeg lukker
døren til min rolle som folkevalgt," udtaler han.

Ansættelsen er et led i en større satsning på sundhedsområdet hos Primetime. Her skal Martin Geertsen blandt andet bringe sin erfaring fra sin tid som Venstres sundhedsordfører i spil.

"Jeg ser meget frem til via min erfaring og mit netværk at yde mit bidrag til at bygge bro mellem de mange aktører på sundhedsområdet og den politiske beslutningsproces. Der er masser at tage fat på for eksempel i forhold til at skabe bedre forhold for mennesker med kroniske lidelser, kræftområdet, personlig medicin, arbejdskraftbesparende teknologi, samarbejdet mellem offentlige og private behandlingssteder og meget andet," uddyber han.

Martin Geertsen har været medlem af regionsrådet for Venstre siden 2014, han har siddet i Folketinget af to omgange og er tidligere borgmester for kultur- og fritidsområdet i Københavns Kommune.

Han starter i den nye stilling 1. marts.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Martin Geertsen

Public affairs-rådgiver på sundhedsområdet, Primetime, fhv. MF og regionsrådsmedlem (V), Region Hovedstaden
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2008)

0:000:00