Om  
Tine Kirk
Ole Ingrisch

Danske Havne får ny direktør fra By og Havn

Tine Kirk Pedersen skal fremover stå i spidsen for Danske Havne.

I december meddelte Bjørn B. Christiansen, at han stopper som direktør i Danske Havne, og nu kan brancheorganisationen altså fortælle, at Tine Kirk Pedersen bliver ny kvinde på posten, fremgår det af en pressemeddelelse. 

Tine Birk Pedersen kommer senest fra en stilling som konsulent i By og Havn, og før det har hun blandt andet været markedsdirektør i Sund og Bælt. 

Hun har desuden arbejdet i Transportministeriet, og netop den erfaring vil formentlig blive nyttig i Danske Havne, som står over for en række udfordringer i forbindelse med den nye havnelov. 

”Danske Havnes bestyrelse har søgt en person, der kunne overtage stafetten for udvikling af havnenes vilkår. Sektoren skal fortsætte tilpasningen til de forandringer, der kræves af havnene som ramme for det stadig større spektrum af markedsaktører, der gør brug af havnene som afsæt for deres udvikling og vækst. Processen har – særligt i forbindelse med overvejelserne om revision af havneloven – taget fart, og jeg er ikke i tvivl om, at vi med Tine har fundet den person, der kan føre den proces videre til et velbalanceret resultat," siger bestyrelsesformand Ole Ingrisch. 

Tine Kirk Pedersen er uddannet cand.merc. fra CBS.

Den nyslåede direktør tiltræder 1. juni.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Tine Kirk

Direktør, Danske Havne, bestyrelsesformand, Transportøkonomisk Forening
cand.merc. i logistik og innovation (CBS 1995)

Ole Ingrisch

Bestyrelsesformand, Port-Safety, fhv. havnedirektør, Esbjerg Havn, bestyrelsesformand, Danske Havne
ba.merc. (Roskilde Uni. 1987), skibsfører (Københavns Navigationsskole 1978)

0:000:00