Denne uge på Transport (2)

DET SKER: Transportminister Henrik Dam Kristensen (S) skal diskutere betalingsring med en række kommuner, og han skal desuden mødes med EU-Kommissionen i forbindelse med Danmarks overtagelse af formandskabet for EU. Derudover byder ugen på en konference om delebiler.
Foto: Colourbox
Fakta

Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

 

Ministeren
Mandag 9. januar deltager transportminister Henrik Dam Kristensen i åbningen af et elektronisk parkeringssystem i Sønderjylland.

Tirsdag 10. januar holder transportministeren møde med repræsentanter for både Frederiksberg Kommune og Vallensbæk Kommune om trængselsringen. Samme dag skal ministeren til nytårsreception i Transportministeriet og til reception for regentparret.

Onsdag 11. januar deltager Henrik Dam Kristensen i formandskabets åbning, hvor Danmark officielt modtager formandskabet for EU. I den anledning kommer EU-Kommissionen til Danmark. Samme dag har transportministeren møde med BAT Kartellet, den tyske ambassadør og repræsentanter for Hvidovre Kommune. Emnet for sidstnævnte møde er planerne om en trængselsring om København.

Torsdag 12. januar har ministeren officielle møder med EU-Kommissionen.

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00