Denne uge på Transport (47)

DET SKER: Transportminister Henrik Dam Kristensen (S) skal i samråd om behovet for en havnetunnel i København. Derudover byder ugen blandt andet på lanceringen af Danmarks første gasbil samt overrækkelsen af Hedorfs Pris for Trafikforskning.
Foto: Colourbox
Fakta

Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

 

Ministeren
Fra mandag 21. november til tirsdag 22. november er transportminister Henrik Dam Kristensen i Bruxelles, hvor han blandt andet skal besøge Europa-Parlamentet.

Onsdag 23. november deltager ministeren både i Dansk Elbil Alliances generalforsamling i Dansk Design Center og den efterfølgende debat om elbiler, transport og klima, der afholdes samme sted. Ministeren skal i forbindelse med debatten holde et oplæg om sine visioner for en grøn transportsektor. Samme dag skal han desuden mødes med Danske Havne og Dansk Metal.

Torsdag 24. november er transportministeren kaldt i samråd i Transportudvalget om behovet for en havnetunnel i København. De nærmere detaljer om samrådet kan læses under næste punkt.

Samme dag holder ministeren møde med Kontaktrådet for Trafikbetjening af Bornholm. Torsdag 24. november skal Henrik Dam Kristensen desuden overrække Hedorfs Pris for Transportforskning, der uddeles til en internationalt anerkendt og etableret forsker, der har ydet en betydelig indsats inden for udviklingen af transportforskning. Prisen er oprettet af Hedorfs Fond og uddeles i samarbejde med TØF. Prisoverrækkelsen sker i Fællessalen på Christiansborg. Udover at overrække prisen vil ministeren også holde et oplæg om den transportpolitiske dagsorden.

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00