Engelbrecht trækkes i samråd efter Rigsrevisionens kritik af PostNord-tilsyn

SAMRÅD: Rigsrevisionens kritik af tilsynet med PostNord er ikke overraskende, men genrejser spørgsmål om postselskabets økonomi, lyder det fra oppositionen. Venstre har kaldt transportmininister Benny Engelbrecht i samråd. 

Venstre har kaldt transportminister Benny Engelbrecht i samråd, efter at Rigsrevisionen har kritiseret hans ministeries tilsyn med PostNords regnskaber. 
Venstre har kaldt transportminister Benny Engelbrecht i samråd, efter at Rigsrevisionen har kritiseret hans ministeries tilsyn med PostNords regnskaber. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Daniel Bue Lauritzen

Når der kommer en rapport fra Rigsrevisionen, som kaster så kritisk et lys på den måde, man har gennemført sin undersøgelse af konkurrenceforhold og pengestrømme gennem de forskellige dele af PostNord, så kan vi ikke bare lade det stå overhørig

Hans Kristian Skibby (DF), Transportordfører

Kontrollen med PostNords regnskaber er utilstrækkelig, lød konlusionen i Rigsrevisionens rapport om Transportministeriets tilsyn med PostNords økonomi, der blev udgivet fredag. 

Nu har Venstre kaldt transportminister Benny Engelbrech (S) i samråd om sagen for at få svar på, hvordan han vil reagere på kritikken.

“Vi er en årvågen, kritisk og konstruktiv opposition, så vi følger selvfølgelig op, når Rigsrevisionen kritiserer transportministerens tilsyn med PostNord,” siger Venstres transportordfører, Kristian Pihl Lorentzen.

0:000:00