Om  
Kim Kofod Hansen

Region Midtjylland samler udviklingskontorer under én direktør

Fra 1. januar 2019 skal Kim Kofod Hansen stå i spidsen som udviklingsdirektør, når Region Midtjylland går fra seks til fire udviklingskontorer som led i besparelser.

Amalie Bjerre Christensen

Kim Kofod Hansen bliver Region Midtjyllands nye udviklingsdirektør.

Det sker, efter regionen slanker afdelingen for regional udvikling og samler seks udviklingskontorer i fire som følge af forliget om erhvervsfremme, hvor Region Midtjylland skal spare cirka 124 millioner kroner, oplyser regionen i en pressemeddelelse.

Regionen har fortsat til opgave at løse opgaver inden for kollektiv trafik og mobilitet, miljø, jordforurening, kultur, uddannelse og sundhedsinnovation.

Regionen skal desuden arbejde med at sikre grøn omstilling, klimatilpasning og udvikling af områder uden for de større byer.

Områderne bliver samlet i fire såkaldte drifts—og udviklingskontorer, der får hver sin kontorchef. I spidsen for det hele er Kim Kofod Hansen som udviklingsdirektør.

”Vi har mange spændende drifts- og udviklingsopgaver omkring alt fra råstofområdet til kultur. Samtidig er der spændende opgaver på vej inden for eksempelvis sundhedsinnovation, og vi arbejder sammen med politikerne om en ny udviklingsstrategi for Region Midtjylland, hvor den bæredygtige dagsorden bliver vigtigere end nogensinde,” siger Kim Kofod Hansen og fortsætter:

”Det glæder jeg mig til at sætte gang i sammen med både politikere, medarbejdere og ikke mindst alle vores gode samarbejdspartnere som kommuner, viden- og uddannelsesinstitutioner og organisationer.”

Regional Udvikling vil i den kommende tid gennemføre den nye organisering, som træder i kraft ved årsskiftet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kim Kofod Hansen

Udviklingsdirektør, Region Midtjylland
cand.scient.pol (Aarhus Uni 1995)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024