Om  
Nis Peder Kolby

Tidligere Venstre-rådgiver bliver kommunikationschef hos Falck

Nis Peder Kolby, der er tidligere rådgiver for Venstre, bliver ny kommunikationschef hos Falck. Han kommer senest fra en stilling som kommunikationspartner i TDC.

Amalie Bjerre Christensen

Tidligere på måneden meddelte Nis Peder Kolby, at han efter to år på posten stopper som kommunikationspartner i TDC.

Fremover skal han nemlig være global kommunikationschef hos Falck, oplyser han nu til Altinget.

”Falck er en virksomhed i forandring med et stærkt ståsted. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for og bidrage til at styrke brandet og fortællingen gennem presse, sociale medier og interne medier. En fortælling om over 100 års tradition og erfaring med at redde og forbedre liv – og nu ikke kun i Danmark, men i hele verden," skriver han i en mail til Altinget.

"Jeg ser frem til at dele fortællingen, og der er jo ingen kommunikation, der er så strategisk, at det ikke pynter med et stærkt formål og lidt blink på taget," tilføjer han.

Nis Peder Kolby er tidligere kommunikationsrådgiver i Venstre. En stilling, han i april 2016 skiftede ud med en stilling som presserådgiver i TDC Erhverv. Senere blev han kommunikationspartner i TDC Group.

Ud over Venstre og TDC har Nis Peder Kolby tidligere arbejdet hos Alm. Brand, FDF, på Ekstra Bladet og Sjællandske Medier.

Nis Peder Kolby starter i sit nye job 1. september.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Nis Peder Kolby

Presserådgiver, DI
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 2004)

0:000:00