Trængselskommission med 50-60 medlemmer?

TRÆNGSEL: Formanden for trængselskommissionen varsler store muligheder for inddragelse i kommissionens arbejde. Det kan ende med, at der reelt er 50-60 medlemmer, lyder det.
Der bliver god mulighed for at gøre sin indflydelse gældende på trængselskommissionens arbejde, lyder det fra formand, Leo Larsen.
Der bliver god mulighed for at gøre sin indflydelse gældende på trængselskommissionens arbejde, lyder det fra formand, Leo Larsen.
Hjalte T. H. Kragesteen

Det helt store problem omkring betalingsringen var, at den kørte alt for lukket. Det er vigtigt, at vi skaber så stort ejerskab som muligt, hvor ingen bagefter skal komme og sige, at de overhovedet ikke er blevet hørt.

Leo Larsen
Formand, Trængselskommissionen

Aktører der ærgrer sig over at være forbigået, da regeringens trængselskommission blev nedsat, kan ånde lettet op. For den skal udvides med eksterne deltagere, som skal inkluderes i kommissionens arbejdsgrupper.

Det mener kommissionens formand, Leo Larsen:

"Tanken er at få 3-4 medlemmer fra kommissionen i hver arbejdsgruppe, hvor man kan hente 3-5 eksterne deltagere. Så lander man i realiteten på 50-60 medlemmer," siger han til Altinget | Transport.

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00