Nyt debatpanel på Altinget | Uddannelse

DEBAT: Fem nye debattører gør klar til at blande sig i den uddannelsespolitiske debat på Altinget | Uddannelse. Se hvem, der sidder i debatpanelet.
Dansk Folkepartis nye uddannelsesordfører Marlene Harpsøe er en af de fem nye debattører på Altinget | Uddannelse.
Dansk Folkepartis nye uddannelsesordfører Marlene Harpsøe er en af de fem nye debattører på Altinget | Uddannelse.Foto: Altinget.dk/ Linea Sanderbo Kürstein
Anders Heissel
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:

De fem nye deltagere i debatpanelet på Altinget | Uddannelse vil i de kommende måneder se sådan ud:

<img align="left" src="@nyimg=5030@" />Marlene Harpsøe uddannelsesordfører DF
Marlene Harpsøe er ny uddannelsesordfører for Dansk Folkeparti, efter at have afløst Martin Henriksen. Hun har været medlem af Folketinget siden 13. november 2007, og kommer derfor ikke med den store uddannelsespolitiske erfaring. Men har meldt ud, at mobning og mere niveaudeling i folkeskolen er nogle af hendes mærkesager. Marlene Harpsøe, der er uddannet kontorassistent, er udover uddannelsesordfører også DF-ordfører for dyrevelfærd og ligestilling.

<img align="left" src="@nyimg=5028@" />Gitte Rasmussen skoleleder på Virum Skole
Gitte Rasmusen blev sidste år ansat som skoleleder på Virum Skole, der er en af Danmarks største folkeskoler med 932 elever. Skolen blev for nylig kendt, fordi en gruppe forældre på skolen som de første i landet har startet en forening, der via privat indsamlede penge skal støtte Virum Skole. Det har Gitte Rasmussen - som så meget andet - stærke holdninger til.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00