Mød det nye debatpanel på Altinget | Uddannelse

DEBATPANEL: Et nyt hold debattører er klar til at komme med friske og spændende indspark i debatten om den danske uddannelsessektor. Mød de nye paneldeltagere her.
Foto:
Foto: Pressefoto
Foto: Pressefoto
Foto:
Foto:
Foto:
I månederne efter valget vil et friskt debatpanel bestående af fem personer diskutere de emner, der er fremme i den uddannelsespolitiske debat. Det nye debatpanel består af fem personer, der på forskellig vis er tilknyttet den danske uddannelsessektor, og i en tid med ny regering og ny opposition er der nok af spændende emner at tage fat på.

Lars Nyborg, skoleleder på Langebjergskolen i Humlebæk
Gennem sit arbejde som skoleleder er Lars Nyborg dagligt involveret i de udfordringer, folkeskolen står over for, både på lokalt og nationalt plan. Ud over det daglige arbejde som skoleleder er Lars Nyborg lokalformand for Skolelederforeningen i Fredensborg.

Steen Nepper Larsen, lektor på DPU
53-årige Steen Nepper Larsen er en del af det pædagogisk-filosofiske forskningsinitiativ GNOSIS på Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, Aarhus Universitet. Her beskæftiger han sig blandt andet med kreativitet, dannelse, skolesystem og viden.

Bjarne Lundager Jensen, vicedirektør i DEA
Bjarne Lundager Jensen er vicedirektør i den politisk uafhængige tænketank DEA, der særligt beskæftiger sig med erhvervsuddannelse, og som har til formål at fremme viden om sammenhængen mellem samfundets investeringer i uddannelse, forskning og innovation i de danske vækst- og produktionsevner.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00